По паспорт – Аделина, по прякор – Змей, по призвание – еклектика от интереси. The balanced one.

Устойчива като базалт и също толкова умна. Понякога пише, но повече обича да чете. Обича хубава храна, качествен секс и лоши игри на думи. Не понася некомпетентност, ограниченост и хетеронормативност.

Участва в О, Да!, за да спомогне за намаляване влиянието на последните три в сексуалния ни живот.

 

Аз съм Дарина, или както предпочитам да ме наричат – Мандарина. The impulsive one в подкаста.

Интересувам се предимно от футбол,  обичам Ливърпул. Обичам и да пътувам, когато няма пандемии. Смятам себе си за освободена жена, експериментатор, която не робува на клишета, стереотипи и няма проблем да изразява желанията си.

Участвам в този проект, защото мисля, че българското общество има нужда да се говори повече за секса и всички табута около него.

 

Аз съм Енея. Сферата ми е ‘Медии, журналистика и културология’, редактирам подкастове, за първи път съм и участник в такъв. The curious one. Подходът в живота ми е ‘към библиотеката!’. Вълнувам се силно от биология и отделям не малко време да чета научния аспект по всяка от темите, ще има много бележки под линията.

В този проект съм, защото намирам темата за вълнуваща и за силно нуждаеща се от повече и разнообразни гласове.

 

Амира, без “л”. Идеалист здраво стъпил на земята – the radical one. Майка на вечно растяща армия от цветя и растения. Мечтата ми е един ден Зейди Смит да напише рецензия за мемоара ми.

О, да! е естествен кръстопът на работата ми в сферата на дигиталното здраве, интереса ми към психологията, куиър политиките ми и откровеното ми желание да загърбим срама и стигмата когато говорим за секс и удоволствие.