Ако следите с интерес последните висини (или дълбини) на технологиите в света на секс играчките, сигурно сте забелязали, че пулсаторите или thrusting вибраторите са една от последните моди сред производителите. Когато получих възможността да пробвам пулсиращия вибратор Thick & Thrust Bunny на Evolved, скочих с две ръце, защото очаквам с интерес бъдещето на секс роботите и честно казано, нямам против някой да свърши малко работа вместо мен.

Първото нещо, което ми направи впечатление, освен сериозния О, да! брандинг в цветовата схема, е тежестта на вибратора. Дръжката, в която се помещава мотора, е с пластмасово покритие и достатъчно обемна, че да предостави удобен захват. Тялото на вибратора, както подсказва името му, е с приятна дебелина и то и накрайника зайче са покрити с мек безопасен за тялото силикон. На пръв поглед това не е дискретна играчка, която можеш да метнеш в дамската чанта. Но спокойно можеш да я сложиш в чекирания багаж за някое морско или сладководно приключение – вибраторът e напълно водоустойчив и работи под вода.

Бутоните за управление разположени на удобно място за управление с една ръка и макар че символите върху тях не ми говорят нищо и всеки път забравям кой за какво е, оценявам факта, че има три бутона, които позволяват на всеки елемент от вибратора да функционира отделно. Вече установихме, че играчката е обемна, няма да се изненадате да научите и че е също толкова шумна. Не е нищо фрапиращо, но отново – дискретност не е дума, която е била на преден план при проектирането й.

За сметка на това, не може да се отрече, че вибраторът притежава мощност. С 8 степени на вибрация на приставката за клитора зайче и 5 степени на пулсиране на основното тяло, играчката атакува по всички фронтове. Приставката зайче не е моята любима в никоя играчка – вибрацията на двете ушички около клитора не ми доставя удоволствие по начина, по които харесвам, но тук има разнообразие от степени и скорости, които биха се харесали на феновете на зайчета. Както споменха, тази приставка се управлява от отделен бутон и може да се използва само пулсиращата функция на играчката с допълнителна клиторна стимулация по желание на клиента. Което не е особено удобно, но има ли желание, има и начин.

В допълнение към пулсиращото или по-скоро тласкащото движение на тялото – основно USP на продукта, частта под главичката на вибратора има функцията да се разширява добавяйки значителна обемност към дебелината. Програмите на тласкане и разширяване са комбинирани и са доста интензивни и…интересни – това е може би единствената играчка, чиито програмни степени харесвам и не пускам просто на “най-силно”.

Трябва да призная, че за мен тази функция е едновременно най-силната и най-слабата страна на вибратора. Харесва ми усещането за пълнота което разширяването създава, особено в комбинация с тласъците (за по-добра дълбочина подпирам дръжката на вибратора срещу възглавница и резултата е мммм… отличен). Но там където функционалността се проваля според мен е техническото изпълнение. Силиконовото покритие по тялото на играчката не е достатъчно дебело за да смекчи движенията на механичните части вътре така че се усеща известна ръбатост, която не е оптимална за стените на вагината ти.

Позитивите и негативите на употреба на играчката с партньор са същите и като при уптреба соло. Определено е удобна ако искаш ръцете ти или тези на партньора ти да са свободни за други неща, но ако искаш да предоставиш клиторна стимулация докато само пулсираща функция е в употреба, приготви се зайчето да се бори за клиторна територия с лицето ти или пръстите ти.

 

Личната ми присъда към Thick & Thrust Bunny на Evolved е, че това не е играчка за 5-минутни оргазми. Изисква определена отдаденост към намирането на правилните степени и интензивност. Положителното е, че когато се нацелят, вибраторът върши това, за което е бил направен – “hitting all the right spots with tireless enthusiasm”. Естествено, играчката не е перфектна или заменяща партньор, пък бил и той синтетичен и с изкуствен интелект разработен от Тесла. Не достатъчно качественото изпълнение за мен е негатив, особено при вибратор от сравнително висок клас. А и дори и да не е – удобството и безопасността на секс играчките винаги трябва да е приоритет. Това не ме отказва от интереса ми към пулсаторите и очаквам да видя какви ще са следващите подобрения в тази сфера.

За всяка от тези и много други секс играчки и аксесоари, може да се възползвате от 10% отстъпка в passion.bg с нашия промокод OHYES.