Отворих кутията.
Извадих вибратора.
Сложих го да се зарежда.
Зареди се.
Измих го.
Настаних се удобно на дивана.
Сложих обилно лубрикант.
Поставих го в себе си.
Пуснах го.
Свърших за 5 мин.
Край на ревюто.

Реално Disco Triple Play на The Evolved Company наистина няма нужда от повече описание. Когато избирах вибратор от сайта на passion.bg, а те наистина предлагат МНОГО и ВСИЧКО, харесах него, защото първо – с една играчка получаваш три стимулации, второ – накрайникът, който влиза в дупето, изглеждаше достатъчно дълъг, трето – формата на стимулиращата клитора част обещаваше да върши точно това, което се очаква от нея.
И ето – че не съжалявам за избора си.

Обичам да завирам неща в себе си.
Обичам и да ми завират.
Досега бях пробвала едновременно два отделни вибратора – за дупе и вагинален, плюс клиторен стимулатор, но неприятният дискомфорт с три неща е, че и двете ми ръце са заети постоянно, а това ми пречеше на фокуса върху удоволствието. Не можех да се концентрирам върху него и достигане на оргазъм, защото трябваше да мисля за маневрите – коя играчка, как и с коя ръка да държа, за да не ги изпусна, и да ги усещам максимално добре добре.

disco triple play

Именно затова Disco Triple Play се оказа перфектният избор. Играчка, който стимулира всичко едновременно и ми трябва само една ръка за нея.
Единственото нещо, което не харесвам в този вибратор, е името, затова ще го наричам само Triple Play, а и самата диско част можеше да я няма. Светещите диоди по дръжката са излишни. Последното нещо, което ме интересува, са светлината и блещукащите цветове, които не става ясно кого трябва да привлекат, докато е в употреба.
Но за сметка на името и диско елемента, Triple Play компенсира с функционалност и доставяне на удоволствие. Разочарование при тази играчка няма.

Като всяко ново нещо, с което се сдобия, избягвам да чета упътвания и инструкции, особено когато съм наясно с първоначалното зареждане и почистване. Предпочитам сама да открия на какво е способно, как работи и как да не го счупя и без упътване.
Triple Play има два бутона: единият регулира спиране/пускане на различните функции/вибрации. Другият регулира различните три части. С него може да се спре всяка една от тях или да се пуснат и трите едновременно. Спирането не ви трябва. Обезсмисля се идеята на Triple Play. Поне за мен е абсурдно да спра някоя от частите, докато играчката е в мен.

Не се шегувам за оргазма след 5 минути при първата употреба.

Всяка една част от тази играчка върши чудесно своята работа. Накрайникът в дупето е достатъчно голям и силен като вибрация, но и достатъчно тънък, според мен, за използване за пръв път, като лубрикантът е задължителен.

Формата на частта, която влиза във вагината е по-добра и удобна, от главите на единичните вибратори, с които разполагам, защото не само е извита в края си, но е оребрена и уголемена, за по-оптимално стимулиране на G-точката.

Клиторалният накрайник ми пасва идеално, като единствено усилвам вибрацията му (което усилване реално влияе и на вибрациите и на другите две части). Преди Triple Play не разполагах с друг вибратор, комбиниран с такъв накрайник, така че смятам че този се справя успешно със стимулацията, а ако случайно сте свикнали с по-интензивни вълни или по-силно засмукване на клитора си, винаги може да включите и другата си ръка или едновременно друг клиторен масажор като Sona. Използвала съм Sona няколко пъти с Triple Play, защото защо не.

8-те функции за мен са излишни. Всеки един от вибраторите ми (модели и видове от различни производители) има стандартните 8 функции. Нали знаете, като отидете на сватба, диджеят е различен от предходната сватба, но сватбеният сет от музика е еднакъв, и с играчките е така. Вървят със стандартен пакет функции, като досега не съм попадала на играчка, чиято 3 или 4-та функция да използвам. Винаги първата, защото е най-силна и добра.

disco triple play

Обичам да се забавлявам с играчките си, докато гледам футбол на дивана. А футбол на диван последната година е имало предостатъчно. Ако отборът ми пада, и да съм ядосана, поне ще съм задоволена. Triple Play конкретно е покрила и компенсирала доста футболни разочарования. От 7-те играчки, с които разполагам, Triple Play отива на второ място, защото изисква ползване на ръка и удобна легнала поза, за разлика от Sona, която мога да ползвам по всяко едно време и в седнало положение.

Мисля, че Disco Triple Play ще се хареса на хора, които искат all in експириънс, склонни са да експериментират с тялото си и ценят удоволствието си, нямат налични два пениса или повече от две (чужди) ръце.
Този вибратор е всичко и дава максимална наслада. За мен е перфектната комбинация, когато искам буквално навсякъде да усещам интензивно удоволствие и да достигна до дълбок огразъм.

За всяка от тези и много други секс играчки и аксесоари, може да се възползвате от 10% отстъпка в passion.bg с нашия промокод OHYES.