Преди да тийзвам и плийзвам нея, обичам сама да изпробвам секс играчките си. Знаете златното правило на кармата – не причинявай на някого това, което не искаш да ти се случи. И добре че тествах двойния стимулатор с вибрираща глава и с функция за засмукване на клитора първо върху себе си, защото иначе щеше да се получи доста неловък секс.

Стимулаторът на американската компания за секс играчки Pipedream е водещ продукт на колекцията Fantasy for Her и като останалите артикули от серията, е покрит със супер мек, безопасен за тялото, светло-лилав силикон. Отчасти избрах играчката заради силния “О, да!” брандинг, отчасти защото вакуумен клиторен стимулатор плюс вибрираща глава за вагинална стимулация на достъпна цена си е светата троица за секс играчка за хора с вулви. Очакваха ме гарантирани оргазми, както гласи слогана на производителя. За съжаление, реалността за мен се оказа малко по-отрезвяваща.

Играчката разполага с три бутона – централният я включва, а другите два са за навигиране между 12-те функции/степени и модели на вибрация или засмукване на всяка от активните части (общо 24). Ориентацията на бутоните е по-скоро интуитивна, защото символите върху тях не дават голяма яснота кой за какво служи. Двата сета от 12 степени следват установените модели: началните 3 са просто с усилващ се интензитет, следващите варират по схемата на морзовия код. Неудобното е, че при соло игра бутоните се падат от страната на тялото. За вакуумните стимулатори е нужно да се осъществи много близък контакт с играчката и тумбестото й тяло прави натискането на бутоните трудно, а навигацията с една ръка – невъзможно.

Проблемът с Tease’n Please-Her за мен е, че засмукването на клитора не е достатъчно интензивно и стимулиращо. Оставя ме очакваща още, но в крайна сметка на сухо. Малките гумени власинки във вътрешността на засмукващата част не добавят към усещането, а по-скоро разсейват от целта, която се стараем да постигнем тук. Представях си, че ще добавят опасния елемент “орална любов с гъст мустак” към усещането, но клиторът бързо привиква на гъделичкането им и те… са просто там. Сама по себе си вакуумната част би намерила своето приложение за хората, които предпочитат по-нежно докосване. Но истинската трагедия с тази играчка идва под формата на вибриращия накрайник или “пипалото”, както го наричам аз. Наивните ми очаквания бяха че късата вибрираща част ще имитира неопитния фингъринг, на който бях подложена на младини (който си има своя младежки чар и усещането на отдаден ентусиазъм). Оказа се, обаче, физически невъзможно вибриращата главичка дори да се доближи до отвора на влагалището ми докато засмукващата част работи върху клитора ми. Единственият консенсус, който успях да постигна с известно натискане върху гъвкавото рамо, е пипалото да почуква в горната част на лабията ми като нечакан и неискан гостенин, на когото определено не бих пуснала (за разлика от Вапцаров).

След това разочарование се впуснах в гугълване (след като си измих ръцете, но преди да си обуя бельото – работата не беше свършена!) дали аз не правя нещо грешно. Според производителя, идеалната употреба на тази играчка е по-скоро последователна, отколкото едновременна – вибриращата глава се използва за външна и вътрешна стимулация и когато моментът е достатъчно разгорещен, засмукващата част влиза в употреба, за да достави оргазъм “максимално доближаващ се до усещането от орален секс”. Предполагам, че това ще се хареса на някои и мога да си представя употребата на тази играчка като уводната част от дълга и задоволителна сесия соло (включваща други играчки) или с партньор. Но това определно не бяха моите очаквания или пък това, което на този етап търся у един “мултифункционален” стимулатор.

Мнението ми е, че тази играчка ще се хареса на хора, които не са фенове на интензивната стимулация или едновременното таргетиране на няколко точки на удоволствие. Засмукващата част е добро въведение във все по-дивния свят на вакуумните клиторни играчки, а интензивната вибрация на късата глава е добра за плитка пенетрация или точкова стимулация на клитора или зърната.

Личните ми препоръки за клиторна засмукваща играчка от подобен клас, която върши една работа, но я върши наистина добре, е Satisfyer (вече има и версия управлявана от дистанция) или ако разполагате с по-висок бюджет – Lelo Sona.

За всяка от тези и много други секс играчки и аксесоари, може да се възползвате от 10% отстъпка в passion.bg с нашия промокод OHYES.