Този месец решихме да раздадем малко щастие и удоволствие, защото го заслужавате. И за да свърши(м) годината добре!

Включете се в играта ни!
Трима от вас имат възможността да спечелят Satisfyer One Night Stand – клитор стимулатор за горещи моменти на удоволствие от 
@passionbg

На светъл фон, летен ден, светлосиньо небе, сред цветя, на преден план млада жена в профил с розова коса държи в лявата си ръка цвете пред себе си под брадичката си. На най-преден план в розов кръг има секс играчка.

Условия за участие в играта: 

1. Последвайте в Instagram:  @ohyespod и @passionbg
2. Харесайте поста в Instagram
3. Тагнете приятел в коментарите
4. За допълнителни 5 участия, споделете този пост на стори в инстаграм и тагнете @ohyespod и @passionbg

Тримата печеливши ще бъдат избрани на случаен принцип в неделя, 22 ноември и уведомени чрез лично съобщение в инстаграм.

За включване в играта, минимума е да изпълните първите три условия.

Ако профилът ви е затворен/private, пратете ни сторито, за да ви броим участието 😉

За участие трябва да сте навършили 18 години и да имате възможност за получаване на подаръка на адрес в България

Повече участия, по-голям шанс да спечелите! 

 

 За играчката:

Satisfyer One Night Stand е перфектният клиторен стимулатор за тези, които са нови в света на секс играчките или които не са опитвали фокусираната интензивност на пулсираща играчка за клитор. Този малък продукт от серията на мощните Satisfyer е с патентовата за марката Air-pulse технология, която имитира усещане за орална стимулация чрез пулсиращо налягане. Играчката има четири програми на стимулиращи вълни и е проектирана за еднократна упортеба  – удоволствие без обвързване!

Оnе Nіght Ѕtаnd e cъздaдeн, зa дa ce cвъpжeтe c мaĸcимaлнoтo yдoвлeтвopeниe. Клиторната стимулация чрез налягане от вълни е специфично усещане, с по-силен интензитет от този на традиционните вибриращи играчки. Поради теази причина, играчките с пулсации се харесват на някои хора, които получават излючително силни и разстърсващи оргазми с тях, докато други споделят, че това не е тяхното нещо. Оnе Nіght Ѕtаnd ви пoзвoлявa дa тecтвaтe и пpoyчитe тoзи yниĸaлeн мeтoд зa cтимyлиpaнe, пpeди дa нaпpaвитe пo-гoлямa инвecтиция.

Този клитор стимулатор работи с батерия с ограничен живот – 35 минути и е пригоден за външна употреба. Изработен е от ултра-мек, медицински силикон, който е безопасен за кожата.

Споделете ни вашите впечатления, ако сте един от тримата печеливши!

Междувременно, прегледайте блога ни за ревюта на секс играчки, ако търсите идеи за следващото си приключение.