За първи път участвах в Инстаграм раздаванка (т. нар. giveaway). Условието за участие – да сглобиш секс играчка. Наградата – още секс играчки. 

Една от любимите ми марки за играчки за възрастни и продукти за сексуално здраве е Fun Factory. Продуктите им са качествени и иновативни и могат да провокират реакции като „Това пък за какво е?”, „Къде се пъха?” или „Изобщо не прилича на вибратор”. Марката е цветна, закачлива, не е хетеронормативна и горещо препоръчвам да ги последвате в социалните мрежи.

Заради тях (социалните мрежи) попаднах на тяхното предизвикателство за “домашен вибратор BE·ONE” (под „домашно направен” не си представяйте кухненски инструменти, плодове или каквото и да е залепено с тиксо). Става дума за интересен продукт, който е толкова лесен за сглобяване, че предлагат да си го сглобите сами като така ще ви излезе 3 пъти по-евтин. Условията на раздаванката бяха такива, че който снима как го сглобява, може да спечели пакет с продукти на марката. 

Е, не победих, но спечелих много от участието

Сега за самата поръчка. Поръчах DIY комплекта BE·ONE. Сайтът на Fun Factory работи отлично и не ти губи времето. Нямах време да си задам въпроса „50 лв. не е ли много за тази джвъчка? Нямам ли нещо подобно?”. Доставката от Бремен до вратата ми (в София) отне около седмица в условията на извънредно положение.

Щом DIY комплекта пристигна, половинката ми се зае с операторската работа, а аз с инженерната. Сглобяването отне има-няма 15 минути от разопаковането до първото включване. В сайта на производителя има видео с подробни инструкции кое къде се пъха и как става магията. Немска работа.

Направих опит да монтирам видеото, в което сглобявам джаджата и го качих в Инстаграм (който го дооряза). 

Дори сглобяването на BE·ONE внесе разнообразие в отношенията с партньора ми. Все пак човек не всеки ден сглобява с гаджето си нещо, което прилича на слухов апарат, а всъщност е вибратор.

Според сайта на Fun Factory, BE·ONE е вибратор за двойки. Ако питате мен, става за соло игра, за двойки, тройки, хора от всякакви полове, за пътуване, за под душа, под юргана, под светлините на прожекторите, а щом го хванете в ръка със съгурност ще ви дойдат още идеи. 

Докато чаках доставката попрочетох мнения и ми направи впечатление, че всеки му дава висока оценка и различно предложение за употреба. Fun Factory го предлагат за външна стимулация на клитора, за зърна, за различно усещане при докосване между партньори, както и при орален секс. Хората, които са го пробвали, дават още n+1 идеи.  

Знам, че Fun Factory пратят интересни продукти, но какво пък толкова? Това е голямо колкото показалеца ми и вибрира.

 Оказа се, че за малкия си размер BE·ONE побира 2 мотора и е изненадващо мощен. Отвън е от медицински силикон, който е с такава текстура и плътност, че едновременно да е мек и да се усеща силата на моторите, т.е. силиконът не поглъща вибрациите, те са само за вас

Формата му пасва перфектно между пръстите, а в случай че сте по-приключенски настроени и анатомията ви позволява, и между лабиите. 

Напълно водоустойчив е, няма да се стресне от малко влага или ако го вкарате под душа. Стига да сте достатъчно сръчни и да не ви се изплъзне между пръстите, може да се ползва и с лубрикант на водна основа. За почистването може да си вземете флуид/пяна/спрей за играчки. Ако не, и без това си миете ръцете с топла вода и сапун по 5390 пъти на ден, за играчките едно такова старателно измиване след употреба е достатъчно.

Гледате го и се чудите къде се слагат батериите? Недейте, батериите явно са останали някъде в XX век или най-много в дистанционното на телевизора на вашите. BE·ONE както повечето продукти на Fun Factory се зарежда с USB кабел, който се захваща с магнит за играчката. It’s thе future!

Ако работите на компютър от вкъщи, спокойно можете да го заредите за час – два докато стане време за почивка. Ако работите в офис, пак можете да го заредите, ако някой пита, казвате, че е безкабелна слушалка или нещо подобно. И без това не прилича на секс играчка. Има и малка полупрозрачна кутийка, така че щом е добре зареден, да отиде направо в чантата ви. Кутийката го предпазва от замърсяване и прах, но честно казано едва ли ще го оставите да събира прах. 

Този пост е спонсориран от положителните преживявания на доволен клиент и слушател на О, да!