Представи си милениал спалня – преобладава белият, изчистен дизайн, по стените висят абстрактни принтове, от ъглите се подават растения, а чаршафите са в меко розово. На нощното шкафче между свещи в буркан и кристали се намира една от най-подходящите за инстаграм секс играчки, която можеш спокойно да иползваш за декоративен аксесоар без на гостите ти да им мигне окото. Освен ако не настъпи време за секси игри и стане ясно на какво е способна тази играчка.

Правоъгълна снимка, на зелен фон има женска ръка с лакирани в зелено нокти държащи бледорозова секс играчка

Bender e огъващ се (оттам и името) вибратор за стимулация на G-точката, произведен от американската компания Unbound. Изцяло женския колектив придобива популярност в инстаграм със секс играчките си в пастелни тонове и минималистичен дизайн, както и с кинк аксесоарите си, които са широко достъпни (продават се в магазини за дрехи като Urban Outfiters) и могат да се носят като бижута. За първи път видях играчката в социалните мрежи и бях заинтригувана от изключително положителните ревюта (играчката е била разпродавана шест пъти преди края на 2019), както и от семплия й външен вид. По това време търсех вибрираща играчка за стимулация на G-точката в желанието си да експериментирам с еякулация или squirting и фактът, че тази играчка се огъва за максимална персонализация, както и цената (под £50 когато я купих), ме спечели. Поръчах Bender и започнах да правя планове как да декорирам стаята си, за да си отива с него.

Около пет дни по-късно доставката дойде без никакви проблеми – често прозиводителите на секс играчки от САЩ не слагат мита на доставките до Англия, които се налага да плащам отделно. За щастие това не се случи. В дискретната картонена кутия имаше по-тясна, розова, опакована в целофан в космически цветове и стикери treat yourself. В кутията се намираше играчката, заедно с магнитен USB кабел за зареждане и сребриста торбичка за съхранение. Упътването за употреба и поддръжка е изписано на кутията, а двугодишната гаранция в случай на повреда се намира в автоматичния имейл, който получих за потвърждение на поръчката.

Когато разопаковах Bender, първата ми асоциация беше с дървената шпатулка, с които чичо доктор ти натиска езика, за да ти погледне сливиците. Формата на вибратора е леко плосковата като се разширява и заобля в единия край. Това беше първият вибратор, който не е реалистичен и не прилича на пенис, който притежавах. Честно казано не ми отне дълго да свикна с вида и усещането му и в момента ми доставя огромно естетическо удоволствие дори само да го държа.

Bender е покрит е отгоре до долу в безопасен за тялото силикон в два цвята: розов кварц или ментово зелено. Дължината му е 18см, като в най-широката си част, където се намира вибриращия мотор, е с 9см обиколка. Дизайнът е изчистен, с един бутон за управление на десетте степени и скорости и вградена в силикона led светлина, която мига при зареждане и когато се включи първоначално. Бутонът е удобен и релефен и се напипва инстинктивно, без опасност да изключи напълно играчката по време на употреба, освен ако не е натиснат подължително – около 2сек. Напълно зареден е след по-малко от час и батерията издържа около два часа.

Bender е доста лек, но моторът му е изненадващо и задоволително силен. Когато го използвам върху клитора си най-често превключвам между първата и втората степен на постоянна вибрация, тъй като третата степен е твърде силна за мен. За вътрешна вагинална стимулация предпочитам да превключвам на някоя от програмираните вибрации и да оставя ръцете си свободни за нещо друго. Шумът от мотора е ненатрапчив, което прави Bender един от по-тихите вибратори – идеален ако съжителствате с други хора или просто не искате да се чувствате като в дъскорезница по време на секс. Вибраторът е също така напълно водоустойчив и можете да го вземете със себе си под душа или във ваната за малко мокро забавление. Което го прави и лесен за почистване – топла вода и стандартен сапун са достатъчни.

Стигаме до същинската част и основна функция на Bender – неговата гъвкавост. За мен тази играчка е звездата на шоуто когато стане дума за стимулация на G-точката заради гъвкавото си тяло, което мога да огъна във всяка посока и това ми позволява да я достигна лесно без значение от позата, в която се намирам. Освен това означава, че мога я използвам с партньор и на тях да им достави същото удоволствие. Оргазмите ми с Bender са бързи и задоволителни, особено когато го използвам с други играчки за анална или клиторна стимулация.

Един от фаворитите в колекцията ми, Bender е чудесен за соло игра и за допълнителна стимулация с партньор. Безопасен е за анален секс, въпреки че не съм го използвала по този начин. Споделете ако вие го направите и не забравяйте да използвате лубрикант. За мен Bender идеално изпълнява функцията си на вибратор за G-точката и е инвестиция, която ми се е върнала многократно. Препоръчвам го на всеки, който търси целенасочена стимулация на G-точката и не се страхува да експериментира с нестандартни форми и цветове на секс играчките си.

Ако имате още някакви въпроси за Bender може да ми пишете на @a1madami в Twitter или където и да било в социалните мрежи на подкаста.
Надявам се това ревю да ви бъде полезно и ако си вземете Bender, ще се радвам да чуя вашето мнение.

Stay safe, sane, consensual!
Ами хх